Skip to content

Algemene verkoopvoorwaarden

ARTIKEL 1 – DOEL EN TOEPASSINGSGEBIED

1.1. Deze algemene verkoopvoorwaarden (hierna genoemd “Algemene voorwaarden”) bepalen de rechten en verplichtingen van de partijen met betrekking tot de verkoop van producten (hierna genoemd “Producten”) via de website “EMEASY” (beschikbaar op het adres “https://emeasy.be” hierna genoemd de “Site”) op het grondgebied van de Benelux en Europa. Deze algemene voorwaarden regelen elke verkoop van producten die via de Site worden gedaan.

1.2. De algemene voorwaarden worden aangegaan tussen enerzijds “EMEASY”, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0689643769, met maatschappelijke zetel te Beyseghemstraat 72, 1120 Brussel, België, hierna genoemd de “Verkoper”, en anderzijds de persoon die de Site wil raadplegen en een aankoop wil doen, hierna genoemd de “Gebruiker”. De Gebruiker en de Verkoper worden hierna gezamenlijk de “Partijen” genoemd. De Partijen komen overeen dat hun relatie uitsluitend wordt beheerst door deze algemene voorwaarden, met uitzondering van alle voorwaarden die reeds op de Site beschikbaar zijn.

1.3. Elke bestelling van een op de Site aangeboden product (hierna genoemd de “Bestelling”) vereist de voorafgaande raadpleging en uitdrukkelijke aanvaarding door de Gebruiker van de Algemene voorwaarden, zonder dat deze aanvaarding echter gekoppeld is aan een voorwaarde van handgeschreven ondertekening (van de Gebruiker). Overeenkomstig de bepalingen van de wet van 9 juli 2001 betreffende bepaalde juridische aspecten van de diensten van de informatiemaatschappij, de elektronische handtekening en de certificatiediensten, wordt eraan herinnerd dat de validatie van de bestelbon, zoals omschreven in artikel 5 van de algemene voorwaarden, een elektronische handtekening vormt die tussen de partijen dezelfde waarde heeft als een handgeschreven handtekening, en die de volledigheid van de bestelling en de verschuldigdheid van de bedragen die verschuldigd zijn ter uitvoering van de voornoemde bestelling bevestigt.

1.4 De algemene voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing op Gebruikers, natuurlijke personen die geen handelaar zijn. De Gebruiker die een product op de Site wil kopen, verklaart volledige wettelijke bekwaamheid te hebben. Iedere persoon die getroffen is door een onbekwaamheid in de zin van artikel 1123 en volgende van het Belgische Burgerlijk Wetboek, kan op geen enkele wijze op de Site kopen, of moet dit doen via en onder de verantwoordelijkheid van zijn wettelijke vertegenwoordiger, die conform artikel 2 van deze Algemene Voorwaarden is geïdentificeerd. Deze wettelijke vertegenwoordiger is verplicht de Algemene Voorwaarden te respecteren.

ARTIKEL 2 – OPENEN VAN EEN ACCOUNT

2.1. Om op de site te kunnen kopen, is een account nodig om de koperinformatie te verzamelen. De koper kan een persoonlijk account aanmaken voorafgaand aan of tijdens de laatste stap van de bestelling. In dat geval wordt er automatisch een account aangemaakt voor de koper bij het valideren van de bestelling. De persoonlijke gegevens van de koper worden bewaard in het account, wat toekomstige transacties op de site vergemakkelijkt.

Om vooraf een persoonlijk account aan te maken, kan de koper (hierna “Gebruikersaccount” genoemd) op de link “Registreren” klikken en het formulier invullen. Na ontvangst van het verzoek om een Gebruikersaccount aan te maken, stuurt “EMEASY” een bevestigingsmail naar de Gebruiker, met daarin een validatielink. De toegangscode wordt door de gebruiker van het account gecreëerd.

2.2 De toegangscodes zijn persoonlijk en vertrouwelijk. De Verkoper wijst alle verantwoordelijkheid af voor misbruik van de toegangscode van een Gebruiker.

2.3 Met zijn Gebruikersaccount kan de Gebruiker op elk gewenst moment bestellingen plaatsen en volgen.

2.4 Bovendien is registratie bij “EMEASY” beperkt tot één account per persoon; de gegevens die voor dit account worden verstrekt, moeten juist zijn. De Verkoper behoudt zich het recht voor om op elk moment een lid uit te sluiten dat meerdere registraties op de site heeft uitgevoerd of wiens verstrekte informatie onjuist is, en om alle bestellingen die via deze meervoudige accounts zijn geplaatst, te annuleren. Elk lid dat deze bepaling overtreedt, is van rechtswege verschuldigd aan “EMEASY” een schadevergoeding die overeenkomt met de ten onrechte ontvangen bedragen.

ARTIKEL 3 – BESCHRIJVING EN BESCHIKBAARHEID VAN PRODUCTEN

3.1 De te koop aangeboden producten zijn die welke op de website staan met een beschrijving van hun essentiële kenmerken, op de dag en het precieze tijdstip van raadpleging van de website door de gebruiker, en binnen de grenzen van de beschikbare voorraad. De verkoper zal alle redelijke middelen inzetten om de beschikbaarheid van producten in realtime op de website weer te geven, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden als een product niet meer beschikbaar is om de door een gebruiker geplaatste bestelling te verwerken. In geval van onbeschikbaarheid van een van de bestelde producten wordt de gebruiker hiervan op de hoogte gebracht en heeft hij de mogelijkheid om zijn bestelling te wijzigen of te annuleren, in welk geval hij het bedrag van zijn bestelling zal worden terugbetaald als hij de betaling al heeft verricht. 3.2 De afbeeldingen, teksten en andere beschrijvende elementen die de producten illustreren, vallen niet onder het contractuele toepassingsgebied. Indien deze afbeeldingen en/of teksten onjuist zijn, kan de verkoper hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Hij verbindt zich ertoe om de beste inspanningen te leveren om eventuele fouten of omissies zo snel mogelijk te corrigeren nadat hij hiervan op de hoogte is gesteld.

ARTIKEL 4 – AANKOOPPRIJS EN VOORBEREIDINGS- EN LEVERINGSKOSTEN

4.1 Aankoopprijs van een product De prijs van elk product (hierna de “Aankoopprijs” genoemd) wordt weergegeven op de website in EURO, inclusief btw. Deze prijs is geldig in België, Benelux en Europa, en omvat de voorbereidings- en verzendkosten als de bestelling meer dan 25 euro bedraagt; als de geplaatste bestelling minder dan 25 euro bedraagt, voegt de verkoper een vast bedrag van 6 euro toe voor Benelux en 13 euro voor Europa. Bovendien bieden wij een dienst van betaling bij levering, uitgevoerd door Bpost, voor bedragen boven de 350 euro, evenals een afhaaloptie op afspraak voor bestellingen boven de 800 euro. Bij het plaatsen van een bestelling op onze website ontvangt de koper een gedetailleerde factuur met informatie over zijn aankoop, inclusief de prijzen met het toepasselijke BTW-tarief van 0% onder het “Bijzondere vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen”. De factuur is ook beschikbaar om te downloaden vanuit zijn klantaccount. Het bekijken van onze algemene verkoopvoorwaarden wordt vermeld aan de verkopers bij het plaatsen van de bestelling en op verschillende plaatsen in de webwinkel. Deze informatie wordt aan verkopers vermeld bij het plaatsen van de bestelling en op verschillende plaatsen in de webshop. 4.2 Verzendkosten De onderneming behoudt zich het recht voor om een bedrag voor uitzonderlijke kosten toe te voegen, in overleg met de gebruiker, in het kader van een contractuele overeenkomst of speciale leveringen naar landen buiten Benelux.

ARTIKEL 5 – BESTELVOORWAARDEN

5.1 Om een bestelling te plaatsen, moet de Gebruiker de te kopen producten selecteren en deze via de winkelwagen bevestigen. Hij zal alle informatie verstrekken die nodig is voor zijn identificatie, in het bijzonder zijn naam, voornaam en bezorgadres. De Verkoper kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het verstrekken van onjuiste informatie. Na het invullen van het bestelformulier wordt de Gebruiker uitgenodigd om de bestelling af te ronden door op “Bestelling plaatsen” te klikken, waarmee de Gebruiker de huidige Algemene Voorwaarden zonder voorbehoud accepteert, zijn bestelling definitief bevestigt en zich ertoe verbindt het totale verschuldigde bedrag, namelijk de Aankoopprijs, volledig te betalen.

5.2 De Verkoper zal elke bestelling bevestigen door middel van een e-mail aan de Gebruiker (hierna “Bestelbevestiging”), binnen 24 uur na de bestelling en op het adres dat is opgegeven door de Gebruiker bij het openen van zijn Gebruikersaccount. De Bestelbevestiging vermeldt onder meer de gegevens van de Verkoper, de datum van de bestelling, het bestelde product, de Aankoopprijs, het bezorgadres en de bezorgmodaliteiten, de voorwaarden van het herroepingsrecht (zoals voorzien in artikel 8 van de Algemene Voorwaarden) en de contactgegevens van de klantenservice en de after-sales service.

De gegevens die door de Verkoper zijn geregistreerd, evenals de Bestelbevestiging, vormen het bewijs van de contractuele relatie tussen de partijen.

5.3 De Verkoper behoudt zich het recht voor om elke bestelling of levering te weigeren of te annuleren in geval van (i) een geschil met de Gebruiker, (ii) niet-volledige of gedeeltelijke betaling van een eerdere bestelling, of (iii) weigering van creditcardbetaling door de bankinstellingen. In dat geval kan de Verkoper niet aansprakelijk worden gesteld.

ARTIKEL 6 – BETALINGSVOORWAARDEN

De betaling van de aankopen wordt uitgevoerd via verschillende betaalmethoden die worden aangeboden op de website via onze betaalprovider “Mollie”. Bij het valideren van de Bestelling kiest de Gebruiker één van de aangeboden betaalmethoden. De Gebruiker verstrekt echte en juiste gegevens om zijn betaalmethode te valideren. Sommige uitgevende banken kunnen een extra digitale handtekening vereisen. De geldigheid van de betaling wordt bevestigd of niet bevestigd na verificatie bij de uitgevende bank. Als de betaling is bevestigd, wordt de betaling afgeschreven na facturering van de Bestelling, en dit volgens de overeengekomen voorwaarden met de uitgevende bank van de kaart. De bestelde Product(en) blijven eigendom van de Verkoper totdat de volledige Aankoopprijs en Kosten die zijn vermeld bij de Bestelling zijn betaald.

ARTIKEL 7 – LEVERING

7.1 De levering wordt uitgevoerd door de Verkoper door gebruik te maken van verschillende officiële transportbedrijven om de levering van onze producten te garanderen, voornamelijk Bpost België. Het kan echter voorkomen dat een andere transporteur wordt gekozen op basis van de beschikbaarheid op de markt of door de eigen middelen van de verkoper. We zetten ons in om snelle en betrouwbare levering van onze producten te garanderen aan al onze klanten, overal in de Benelux en Europa.

Bij het valideren van zijn Bestelling kan de Gebruiker kiezen uit verschillende leveringsmethoden, waaronder levering op een specifiek adres (thuis, werkplaats of andere). Als de Gebruiker kiest voor levering op een specifiek adres, wordt de levering uitgevoerd door onze gekozen transporteur. De Verkoper zal zijn uiterste best doen om de Bestelling binnen enkele dagen na validatie van de Bestelling aan de transporteur te overhandigen. De bezorger zal op dit adres verschijnen en het pakket of de pakketten aan de ontvanger of aan een andere aanwezige persoon op het opgegeven adres overhandigen. In geval van afwezigheid wordt er een bericht achtergelaten in de brievenbus van het opgegeven adres conform het beleid van de transportbedrijven. Het is dan aan de Gebruiker om zijn pakket op het vermelde adres op te halen. Als het pakket niet op tijd wordt opgehaald, wordt de Bestelling automatisch geretourneerd naar de Verkoper, die vervolgens contact zal opnemen met de Gebruiker om de levering van de Bestelling te regelen. In dat geval kunnen extra verzendkosten aan de Gebruiker in rekening worden gebracht.

7.2 Het risico gaat over op de Gebruiker op het moment van levering. Elke levering wordt geacht te zijn uitgevoerd zodra het Product beschikbaar wordt gesteld volgens de gekozen leveringsmethode van de Gebruiker.

7.3 Het is de verantwoordelijkheid van de Gebruiker om bij ontvangst van de zending deze te controleren en alle voorbehouden of klachten te uiten die gerechtvaardigd zouden blijken te zijn, of zelfs het pakket te weigeren als het mogelijk geopend is of duidelijke sporen van beschadiging vertoont. Bedoelde voorbehouden en klachten met betrekking tot de levering van de Producten moeten rechtstreeks aan de koerier worden gericht bij aangetekende brief met ontvangstbewijs binnen 3 werkdagen na de levering van de Producten, evenals een kopie naar de Verkoper.

7.4 Onze levertijden worden alleen ter indicatie gegeven, namelijk een voorbereidingstijd van 24 uur en een ontvangsttijd van 24 tot 48 uur, afhankelijk van de termijn die door de vervoerder wordt bepaald. Hoewel we zoveel mogelijk rekening houden met de afgesproken leveringstermijnen, is de verkoper niet verantwoordelijk voor vertraagde leveringen. Een vertraging in de uitvoering van onze levering van goederen en/of diensten kan geen aanleiding geven tot schadevergoeding van onze kant, beëindiging van het contract of annulering van de bestelling door de klant. De verkoper zal indien mogelijk alles in het werk stellen om te waarschuwen en informeert de persoonlijke consument per e-mail als er sprake is van een dergelijke vertraging, zodat de consument kan accepteren. We zijn volledig vrijgesteld van verantwoordelijkheid met betrekking tot de leveringstermijnen als de klant de betalingsvoorwaarden niet heeft nageleefd, in geval van overmacht, zoals: lock-out, staking, epidemie, oorlog, economisch embargo, brand, storing in het werk, enz. Als er een vertraging van meer dan 30 dagen na de bestelling optreedt en de partijen dit zonder enige twijfel kunnen aantonen, verbindt de verkoper zich ertoe een aanvaardbaar compromis te vinden, dit kan een rechtstreekse terugbetaling zijn of een nieuwe verzending van de gekochte producten.

ARTIKEL 8 – HERROEPINGSRECHT EN RETOURVOORWAARDEN

Vanaf het moment dat de Gebruiker zijn intentie kenbaar maakt om de hele bestelling of een deel daarvan terug te sturen, heeft hij 10 kalenderdagen de tijd om de Producten aan de Verkoper terug te sturen. Als deze termijn niet wordt nageleefd, vervalt het recht van de Gebruiker om zich terug te trekken en moet hij de bestelling betalen.

8.2 De retourzending naar de Verkoper vindt plaats op het adres van de Verkoper dat op het retourformulier is aangegeven, tenzij anders aangegeven aan de Gebruiker, en via een transportmiddel naar keuze van de Gebruiker die het verzendbewijs moet bewaren. De kosten en risico’s van het retourneren van de bestelling zijn voor rekening van de Gebruiker.

8.3 In geval van gebruik door de Gebruiker van zijn herroepingsrecht volgens de overeengekomen voorwaarden in de vorige paragraaf, verbindt de Verkoper zich ertoe het Aankoopbedrag terug te betalen als dit al is betaald, en dit uiterlijk binnen dertig (30) kalenderdagen na de kennisgeving door de Gebruiker van zijn wil om zijn herroepingsrecht uit te oefenen overeenkomstig artikel 8.1 hierboven. De Gebruiker draagt alle kosten van retourzending van de Product(en). De terugbetaling zal als volgt geschieden: indien de Gebruiker zijn bestelling heeft betaald met een creditcard, wordt het bedrag teruggeboekt op de creditcard die de Gebruiker heeft gebruikt om het Aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen te betalen na verificatie van de geretourneerde artikelen en na eventuele aftrek van verschuldigde bedragen of gebruikte kortingsbonnen of aanbiedingen om de bestelling te betalen. De terugbetaling aan de Gebruiker vindt plaats volgens de overeengekomen voorwaarden met de uitgevende bank van de kaart. Als de Gebruiker zijn bestelling op een andere manier heeft betaald, wordt de terugbetaling gedaan via bankoverschrijving naar het bankrekeningnummer dat hij op het retourformulier heeft vermeld. Als er geen geldig bankrekeningnummer op het retourformulier is vermeld, kan de terugbetaling door de Verkoper worden gedaan in de vorm van een aankoopbon die op de site kan worden gebruikt.

8.4 Er is echter een uitzondering op het herroepingsrecht voor sommige van onze verkochte producten. In sommige gevallen kunt u geen beroep doen op het herroepingsrecht. Deze uitzonderingen hebben met name betrekking op: de bestelling van op maat gemaakte goederen; de bestelling waarvan het proefgebruik onvermijdelijk slijtage veroorzaakt; de bestelling van goederen die na levering zijn vermengd met andere goederen die niet kunnen worden gescheiden. De gebruiker kan geen gebruik maken van dit herroepingsrecht als de geleverde producten duidelijk duurzaam zijn gebruikt (langer dan enkele minuten), beschadigd zijn of ontbrekende onderdelen bevatten. De producten moeten absoluut correct beschermd worden geretourneerd, met het etiket van het bestelnummer, in hun originele verpakking, in perfecte verkoopbare staat (niet beschadigd, beschadigd of bevlekt door de gebruiker), vergezeld van alle eventuele accessoires, gebruiksaanwijzingen en documentatie. Ze worden geretourneerd naar het adres dat op het retourformulier staat vermeld. Pakketten waarvoor geen bijgevoegd element de afzender kan identificeren (retournummer, bestelnummer, naam, voornaam, adres) kunnen ook niet worden teruggenomen. Teruggestuurde artikelen die niet kunnen worden geaccepteerd, worden bij de verkoper bewaard en zijn ter beschikking van de gebruiker, die verplicht is ze terug te nemen en te betalen. In geval van abnormale of onredelijke retouren behoudt “EMEASY” zich het recht voor om een ​​volgende bestelling te weigeren.

ARTIKEL 9 – WETTELIJKE GARANTIE

9.1 De Gebruiker geniet de wettelijke garantie zoals bedoeld in de artikelen 1649 bis en volgende van het Belgische Burgerlijk Wetboek voor elk gebrek aan conformiteit van zijn artikel op het moment van levering van het artikel, als hij het gebrek niet kende of niet hoefde te kennen op het moment van het sluiten van de overeenkomst en als het binnen een termijn van twee jaar na de levering blijkt. In dit geval kan de Gebruiker eisen dat het betrokken artikel kosteloos en binnen een redelijke termijn en binnen de grenzen van de beschikbaarheid van soortgelijke artikelen wordt vervangen, dan wel dat er een passende prijsvermindering wordt toegekend of dat de overeenkomst wordt ontbonden, overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De Gebruiker kan echter geen ontbinding van de overeenkomst eisen bij een licht gebrek aan conformiteit. Ook wordt rekening gehouden met eventuele slijtage als gevolg van het gebruik van het artikel door de Gebruiker sinds de levering.

9.2 De Gebruiker moet de Verkoper schriftelijk op de hoogte stellen van zijn voornemen om een beroep te doen op de wettelijke garantie, uiterlijk binnen twee maanden na de dag waarop hij het gebrek heeft vastgesteld. De kosten van terugzending van het niet-conforme artikel worden gedragen door de Verkoper, voor zover deze via de diensten van de post vanuit België wordt uitgevoerd. Deze retourkosten kunnen worden gecrediteerd in de vorm van een aankoopbon die kan worden gebruikt voor een volgende bestelling of kunnen worden opgenomen in een eventuele terugbetaling.

9.3 De garantie is niet van toepassing op:

• Defecten en schade veroorzaakt door de schuld van de Gebruiker, vervormingen, veranderingen van toestand. Voor alle vragen of informatie kan de Gebruiker contact opnemen met de Verkoper via de contactgegevens die te vinden zijn op de website onder de rubriek “Contact”.

9.4 Drie-jarige premium garantie, naast de wettelijke garantie van 2 jaar, heeft de koper bij aankoop van het product op de webshop recht op een totale garantie van 3 jaar. De premium service voorziet in een gratis vervanging van het product ter plaatse als er een probleem is vastgesteld dat te wijten is aan een fabricagefout. Voor eventuele installatie- en configuratiekosten zullen echter kosten in rekening worden gebracht, maar de keuze zal door de koper worden bepaald. De premium service is alleen beschikbaar in ons interventiegebied.

ARTIKEL 10 – PRIVACYBESCHERMING MET BETREKKING TOT DE VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

10.1 De Verkoper verzamelt persoonlijke gegevens van Gebruikers die op de Site worden verstrekt. Hij verbindt zich ertoe deze gegevens niet aan derden bekend te maken. Deze gegevens zijn vertrouwelijk. Ze worden alleen gebruikt door zijn interne diensten voor de verwerking van Bestellingen of om de communicatie te versterken en aan te passen, met name door middel van nieuwsbrieven/e-mails en voor de personalisatie van de Site op basis van de vastgestelde voorkeuren van de Gebruikers. 10.2 De Verkoper verkoopt, commercialiseert en verhuurt de informatie over zijn Gebruikers niet aan derden. In geval van overdracht of gebruik door derden van persoonsgegevens, verbindt de Verkoper zich er eerst toe de Gebruiker te informeren om hem in staat te stellen zijn recht van verzet uit te oefenen. De Verkoper kan ook vertrouwelijke statistieken over zijn Gebruikers, zijn verkopen, de structuur van de uitwisselingen en informatie over de Site verstrekken aan vertrouwde derden, maar deze statistieken zullen geen persoonlijke gegevens bevatten. Dit artikel kan de overdracht of de overdracht van activiteiten aan derden echter niet voorkomen.

10.3 Overeenkomstig de toepasselijke Europese en nationale wettelijke bepalingen heeft de Gebruiker het recht om zijn toegangsrecht tot het databestand en zijn recht op correctie van de betreffende informatie uit te oefenen door naar de sectie “Persoonlijke gegevens” van de rubriek “Mijn account” te gaan. Hij kan zijn recht op verwijdering van de betreffende informatie uitoefenen door naar de rubriek “Mijn account” op de Site te gaan en “Ik wil mijn account opzeggen” te selecteren (met vermelding van zijn e-mailadres, naam, voornaam en postadres), of per e-mail. Overeenkomstig dezelfde wettelijke bepalingen is de verwerking van de persoonsgegevens die op de Site zijn verzameld, gemeld bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. De Verkoper is geregistreerd als verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. 10.4 De Site maakt gebruik van cookies. Een cookie is een computerbestand dat wordt opgeslagen op de harde schijf van de microcomputer van de Gebruiker. Het doel van het cookie is om een eerdere bezoek van de Gebruiker of een andere bezoeker aan de Site aan te geven. Cookies worden onder meer gebruikt door de Verkoper om de service die aan de Gebruiker wordt aangeboden te personaliseren. De Gebruiker behoudt de mogelijkheid om cookies te weigeren door zijn internetbrowser dienovereenkomstig te configureren. Hij verliest dan de mogelijkheid om de service die hem door de Verkoper wordt aangeboden te personaliseren.

10.5 Sommige webpagina’s van de Site kunnen elektronische afbeeldingen of “inhoudstags” bevatten die tellen hoeveel bezoekers de pagina hebben bezocht. Deze tags kunnen worden gebruikt met sommige van de partners van de Verkoper, met name om de effectiviteit van bepaalde acties te meten en te verbeteren. De verkregen informatie via deze tags is alleen bedoeld om statistieken te verzamelen over de frequentie van bezoeken aan bepaalde pagina’s van de Site, om de gebruikers beter van dienst te zijn.

ARTIKEL 11 – AANSPRAKELIJKHEID

De Verkoper is alleen verplicht om zich in te spannen voor alle stappen van toegang tot de Site, van de bestelling tot de levering of latere diensten. De aansprakelijkheid van de Verkoper kan niet worden aangegaan voor ongemakken of schade inherent aan het gebruik van het internet, met name een onderbreking van de service, een externe inbraak of de aanwezigheid van computervirussen, of enige andere gebeurtenis die als overmacht kan worden beschouwd. In alle gevallen, en in overeenstemming met de bepalingen van deze algemene voorwaarden, kan de aansprakelijkheid van de Verkoper niet hoger zijn dan een bedrag gelijk aan het bedrag dat is betaald of verschuldigd is tijdens de transactie die aanleiding heeft gegeven tot de betreffende aansprakelijkheid, ongeacht de oorzaak of vorm van de betreffende actie.

ARTIKEL 12 – INTELLECTUELE EIGENDOM

Alle elementen van de Site, zowel visueel als auditief, inclusief de onderliggende technologie, worden beschermd door auteursrechten, handelsmerken of patenten en in het algemeen door intellectuele eigendom en de wet op databanken. Ze zijn exclusief eigendom van de Verkoper. De Gebruiker die een persoonlijke website heeft en voor zijn persoonlijk gebruik een eenvoudige link rechtstreeks naar de Site wil plaatsen, moet hiervoor uitdrukkelijke toestemming vragen aan de Verkoper. In dit geval is er geen sprake van een impliciete aansluitingsovereenkomst. Aan de andere kant is elke hyperlink die verwijst naar de Site en de framing- of in-line- of deep linking-techniek gebruikt, uitdrukkelijk verboden. In alle gevallen moet elke link, zelfs stilzwijgend toegestaan, op eenvoudig verzoek van de Verkoper worden verwijderd.

ARTIKEL 13 – CONTACT EN GESCHILLENBESLECHTING

Indien de Gebruiker vragen heeft over zijn aankoop, heeft hij de mogelijkheid om contact op te nemen met de Verkoper via de contactgegevens die beschikbaar zijn in de rubriek “Contact” op de website van de Verkoper. De Verkoper verbindt zich ertoe om binnen maximaal 7 werkdagen antwoord te geven aan de Gebruiker. 

ARTIKEL 14 – NIETIGHEID EN INTEGRALITEIT

Indien één of meer bepalingen van de Algemene Voorwaarden ongeldig worden verklaard of als zodanig worden beschouwd op grond van een wet, een verordening of op grond van een definitieve beslissing van een bevoegde rechter, blijven de andere bepalingen onverminderd van kracht. De Algemene Voorwaarden en de bestelbevestiging die aan de Gebruiker wordt verstrekt vormen een contractuele eenheid en vormen de gehele contractuele relatie tussen de partijen. In geval van tegenstrijdigheid tussen deze documenten hebben de Algemene Voorwaarden voorrang.

ARTIKEL 15 – BEWIJS

De computerregisters die worden bewaard in de computersystemen van de Verkoper en zijn partners onder redelijke veiligheidsvoorwaarden, worden beschouwd als bewijs van de communicatie, bestellingen en betalingen tussen de partijen.

ARTIKEL 16 – WIJZIGING

De Verkoper behoudt zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden te wijzigen en zal de nieuwe versie aan de Gebruikers communiceren via de Website.

ARTIKEL 18 – TOEPASSELIJK RECHT – BEVOEGDE RECHTER

Deze Algemene Voorwaarden zijn onderworpen aan het Belgisch recht.

We gebruiken cookies om onze website te laten werken en uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door verder te gaan met browsen, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan het informatie over uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. U kunt onze gebruikte cookies identificeren met hun beschrijvingen hieronder.

Ces cookies sont indispensables au fonctionnement du site, ils permettent l'authentification sécurisé de session, ajout produit panier, activation correct des cookies. Ils ne peuvent être désactivé.

Decline all Services
Accept all Services